Árak, egyedi kedvezmények megjelenítéséhez, megrendeléshez kérjük, regisztráljon!
English
Regisztrált partnereink, belépés után online jelentkezhetnek a kurzusainkra.
Regisztráció
Fogászati fotózás esztétikai és technikai alapjai
Fotós kurzus fogtechnikusok és fogorvosok számára, a kezdőtől a haladóig.
Demonstrátor:Fodor Szabolcs

Ajánljuk mindenkinek, aki szeretné a mindennapi munka protokoll részévé tenni a fotózást. Az elengedhetetlen alapismeretektől építkezve fogjuk a résztvevőket megismertetni a fotózás korántsem bonyolult fogásaival. A manuális kamerahasználat elsajátítása minden felmerülő fotó téma esetén géptípus függetlenül használható stabil alapot fog nyújtani a későbbiekben. A kurzuson mindenkinek lehetősége lesz kipróbálni és gyakorolni a megfelelő intra orális, extra orális, tárgy és portréfotózási technikákat. A kurzus végére mindenki elkészítheti a saját fogszín-kommunikációs és tárgyfotós csekklistáját amit később a saját munkájában, mint segédlet használhat. A portré és makró fotózás elméleti alapjain túl a képek egyszerű feldolgozását és utómunkálatait is elsajátíthatod. Hozd magaddal meglévő eszközeidet és segítünk kihozni a legtöbbet belőlük.

Mit hozz magaddal:

- Saját tükörreflexes fényképezőgép macro optikával és vakukkal (természetesen akinek nincs még saját felszerelése, annak biztosítunk) - Saját laptop valamilyen képmanipuláló szoftverrel. Megtapasztalhatod az egyes készülékcsoportok korlátait, és kipróbálhatod a professzionális tükörreflexes kamerák, objektívek és vakuk által nyújtott lehetőségeket. Ha mégsem szeretnél/tudsz azonnal 6-800 ezer forintot kiadni, de rögtön meg kell oldani a rendelő és a fogtechnika közötti megbízható, színhelyes, megismételhető adatkommunikációt, akkor tedd próbára a Smileline-tól az MDP-t!
Dátum: 2024.02.22
Időpont: 09:00 - 16:00
Helyszín: ICDE Budapest, 1037 Budapest, Bojtár u. 56.
Részvételi díj:59 990 Ft
A részvételi díj magában foglalja a kurzus ideje alatt az ellátást, hand-outot egy retraktort és a használt segédanyagokat.
Jelentkezés: edu@ivodent.hu | +36 1 299-0117