GermanEnglish

Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK IvoDent Magyarország Fogászati Kereskedelmi Kft.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint Vevő, a www.ivodent.hu weboldalon történő megrendelés elküldésével kinyilvánítja, hogy ismeri és elfogadja az IvoDent Magyarország Fogászati Kereskedelmi Kft. (továbbiakban IvoDent Magyarország Kft., illetve, Üzemeltető) alábbi, a Ptk. (2013. évi V.törvény) 6:77-6:81.§ alapján összeállított, Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF).

Kérjük, körültekintően olvassa el az alábbi dokumentumot, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben az ÁSZF minden pontjával egyetért, és azokat magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

Jelen dokumentum magyar nyelven íródott. A szerződés kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, és a Ptk. szerint távollevők között létrejött szerződésnek minősül.

CÉGINFORMÁCIÓK:

Név: IvoDent Magyarország Fogászati Kereskedelmi Kft. (Ivodent Magyarország Kft.)
Adószám: 13883984241
Cégjegyzékszám: 01 09 878187
Székhely: 1034 Budapest, Szőlő utca 8.
Kamara: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK)
Bankszámlaszám:
HUF: Erste Bank 11600006-00000000-77007294
EUR: TransferWiseEuropeSA IBAN: BE48 9670 3058 0527

Weboldal üzemeltetés:
Név: Infonet Magyarország Kft.
Székhely: 1139 Budapest, Béke tér 7.
Cégjegyzékszám: 01-09-182992
Adószám: 24798545-2-41

Tárhelyszolgáltató:
Név: Rackforest Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 11.5. em. B05001.
Cégjegyzékszám: 01-09-914549
Adószám: 14671858-2-41

ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekre, valamint, jelen ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. (Elker. tv.) törvény, valamint, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.
 

MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE

A fogászati kezelések és fogtechnikai tevékenység során használt anyagok, eszközök, gépek, berendezések.

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

A webáruházban megjelenített termékek a Webáruházon keresztül, e-mailben, vagy telefonon keresztül rendelhetők meg személyes bolti átvétellel, vagy futár által történő kiszállítással.
 

ÁRAK

A termékek weboldalon megjelenített HUF és EUR árai tartalmazzák az ÁFA-t, de nem tartalmazzák a házhoz szállítás költségét. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

A meghirdetett akciók minden esetben az akció lejáratáig és/vagy a készlet erejéig érvényesek.

Az EUR / HUF árfolyamának jelentős elmozdulásakor az árak módosulhatnak.

Hibás ár feltüntetése esetén, amennyiben a termék feltüntetett ára annak általánosan elfogadott árától eltér, vagy adminisztációs hiba miatt a feltüntetett ár 0,- vagy 1,- Ft, úgy IvoDent Magyarország Kft. nem köteles a terméket a hibás áron szolgáltatni, de köteles felajánlani a termék normál áron történő megvásárlásának lehetőségét. Amennyiben a Vevő ezzel nem kíván élni, a vásárlási szerződéstől egyoldalúan elállhat.

A webáruházban leadott megrendeléseknek minimális összege nincs.
 

A WEBÁRUHÁZ HASZNÁLATA

KERESÉS

A www.ivodent.hu webáruházban a keresősávban, vagy termékkategóriák szerint tud böngészni a megvásárolható termékek között. Az egyes termékekre kattintva Ön bővebb információt kaphat az adott termék tulajdonságairól és felhasználási területeiről.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a termékoldalakon megjelenített képek illusztrációk. A valóságban az egyes termékek megjelenése ezektől eltérhet. Üzemeltető nem vállal felelősséget a megrendelt termék esetleges technikai paramétereinek a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő, előzetes bejelentés nélküli változása miatt.
 

REGISZTRÁCIÓ

A weboldalon történő megrendelés feltétele, hogy Ön regisztráljon. A regisztráció során meg kell adnia a vásárláshoz szükséges adatokat: nevét / cégnevet, számlázási és szállítási adatokat, kapcsolatfelvételi adatokat és egy jelszót. Ön köteles a megadott jelszót bizalmasan kezelni. Annak harmadik személy birtokába történő kerüléséért az IvoDent Magyarország Kft. nem vállal felelősséget.
A regisztráció és a vásárlás során Ön köteles a saját, valós adatait megadni. Valótlan, vagy más személyhez köthető adatok megadása esetén a létrejövő elektronikus szerződés semmisnek tekintendő.
Üzemeltető kizárja saját felelősségét, amennyiben Vevő más természetes személy vagy cég adataival vásárol, vagy vesz igénybe bármely szolgáltatást.

Tévesen megadott adatok miatt bekövetkező késedelmes szállítás esetén az Üzemeltetőt felelősség nem terheli.

A regisztrált adatokat az Ön írásos (e-mail) kérésére bármikor töröljük a rendszerből.

A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, tehát egy e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni. A regisztráció kötelezettségekkel nem jár.

Az Ön által megadott adatokat kizárólag az Adatkezelési Szabályzatban megadott adatkezelési célokra használjuk fel, melynek megismerése és elfogadása a regisztráció és megrendelés feltétele.
 

KOSÁR

A terméket a Kosár gombra kattintva helyezheti a kosárba. A rendelési folyamat során Önnek lehetősége van a kosár tartalmát módosítani, illetve, lehetősége van a kosár teljes kiürítésére is. Szintén itt adhatja meg a kívánt fizetési és szállítási módot, valamint, a szállítási és számlázási adatokat is módosíthatja.

A kosárból a Vásárlás gomb megnyomásával tud tovább lépni, és megrendelését véglegesíteni. A megrendeléssel Ön tudomásul veszi, hogy fizetési kötelezettsége keletkezik.

Miután Ön elküldte a megrendelését, az Ön által megadott e-mail címére küldünk egy rendelés visszaigazolást, amely tartalmazza megrendelése minden adatát.

Amennyiben Ön nem kap ilyen levelet tőlünk, a rendszer valamilyen oknál fogva nem fogadta el megrendelését. Ilyen esetben kérjük, vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal. A vásárlási szerződés a második, szállítási adatokat is tartalmazó rendelés visszaigazoló e-mail kiküldésével keletkezik.
 

MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA

A webáruház a megrendeléseket folyamatosan, munkaidőn kívül, illetve, hétvégén és munkaszüneti napokon is rögzíti, azonban a megrendelések feldolgozása kizárólag munkanapokon történik. A megrendelés időpontja a visszaigazolástól számítandó.

Bolti átvételkor bizonyos esetekben lehetőség van az árut már a megrendelés napján átvenni, melyhez előzetes egyeztetés szükséges. Alapvetően a megrendelés feldolgozása munkanapokon 24-48 órát vesz igénybe.

A megrendelt, raktáron nem lévő termékek szállítási idejéről munkatársaink tájékoztatják Önt.
 

FIZETÉSI MÓDOK

Készpénz
Fizetés készpénzben üzletünkben az áru átvételekor.

Bankkártyás fizetés
Fizetés bankkártyával üzletünkben vagy házhoz szállítás esetén a futárszolgálat munkatársa felé.

Átutalás

A csomagban mellékelt számla alapján az Üzemeltető számlájára banki átutalással történő fizetés, a számla kiállításától számított 8 napon belül.

Lejárati időn túli késedelmes fizetés esetén Üzemeltető a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresének felszámítására jogosult. Ha a lejárati időn túli hatvanadik napon sem történik fizetés, Üzemeltető a követelését követelés kezelő cégnek adhatja át, melynek költsége Vevőt terheli.

Vevő tudomásul veszi, hogy téves utalása esetén, amennyiben egyéb ki nem fizetett számlája van, úgy Üzemeltető a beérkezett összeget annak törlesztésére könyveli. Visszautalás esetén a mindenkori bankköltség kerül felszámításra.

Utánvét

Az utánvétes fizetési mód futárszolgálattal történő szállítás esetén választható. Az eredeti számlát a megvásárolt áruhoz mellékeljük. A szállítás és az utánvét díját ez a számla már tartalmazza.

Kérjük, csak abban az esetben rendelje meg utánvéttel a kívánt termékeket, amennyiben biztos abban, hogy a csomag átvételekor a megfelelő összeg rendelkezésére áll. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a visszaszállítás és újra szállítás díját is a vevő fizeti, és a csomag újra küldése kizárólag a teljes ellenérték kifizetését követően lehetséges.

A vételár teljes kiegyenlítéséig a termékek az IvoDent Magyarország Kft. tulajdonát képezik.

Az IvoDent Magyarország Kft. fenntartja magának a jogot, hogy egyes Felhasználóit kizárólag készpénzes vagy utánvétes fizetési feltételekkel szolgálja ki.
 

SZÁLLÍTÁS

Személyes átvétel
A megrendelt termékeket - kizárólag előzetes egyeztetés után - díjmentesen átveheti üzletünkben. Természetesen személyes átvételkor lehetőséget biztosítunk a termékek tételes átvizsgálására.

Futárszolgálat
A termékeket futárszolgálat segítségével is megkaphatja. A szállítási díjak Magyarországon belülre történő szállításra vonatkoznak.
GLS házhozszállítás esetén az áru összekészítése után e-mailt küldünk Önnek, amely tartalmazza a csomagszámot.
Csomagját a csomagszám alapján a http://www.gls-group.eu/HU/hu/home weboldalon követheti,
vagy hívja a GLS telefonos ügyfélszolgálatát: +36-29-88-67-00.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik.

Amennyiben külsérelmi nyom látható a dobozon, feltétlenül ellenőrizze a csomag tartalmát, vagy ne vegye át a csomagot, ilyen esetben a GLS futár a helyszínen készít egy jegyzőkönyvet.
 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

A szállítási díj csomagonként bruttó 1.790 Ft, 20 kg felett bruttó 2.590 Ft.
Nettó 30.000 Ft feletti megrendelés esetén fogyasztó Vevőink részére a házhoz szállítás ingyenes.
 

UTÁNVÉT DÍJAK

Az utánvét díja rendelésenként bruttó 490 Ft.

 
MEGRENDELÉS LEMONDÁSA

Megrendelés lemondása az Ügyfélszolgálattal történő kapcsolatfelvétel útján lehetséges. Amennyiben az áru már elhagyta üzletünket, úgy a kiszállítás és visszaszállítás költsége a Vevőt terheli.
 

ELÁLLÁS JOGA

Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében e-kereskedelem esetében a vevő a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, és a megrendelt terméket visszaküldheti.
Vevő a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja elállási jogát. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli.

Kifejezetten a vevő igényei szerint, egyedileg gyártott, illetve, személyre szabott termékek esetében a vevő elállási joggal nem élhet.

Az elállás feltételei a sérülésmentes áru és gyári csomagolás.

Az elállási jog nem érvényesíthető olyan zárt csomagolású termékek esetében, melyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból a felbontást követően nem küldhetők vissza.

Üzemeltető a termék visszaérkezését, vagy az írásos elállási nyilatkozat beérkezését követően legkésőbb 14 napon belül visszatéríti vevő részére a termék vételárát.
 

TERMÉK VISSZAVÉTEL SÉRÜLT ÁRU ESETÉN

Személyes átvételnél kérjük, ellenőrizze az áru sértetlenségét és minőségét, mert távozás után nem áll módunkban ezzel kapcsolatos reklamációt elfogadni.
A teljesítés minőségének ellenőrzése mindig az átvevő partner felelőssége.
Futárszolgálattal történő szállítás esetén, a hibás teljesítésről Ügyfélszogálatunk írásbeli tájékoztatása szükséges, az áru átvételét követő 24 órán belül.
 

SZAVATOSSÁG, JÓTÁLLÁS

KELLÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Vevő a kellékszavatossági jogával?
Vevő az Üzemeltető hibás teljesítése esetén az Üzemeltetővel szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet. A kellékszavatosság részletes szabályait a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159-167. § rendelkezései tartalmazzák.

Milyen jogok illetik meg a Vevőt a kellékszavatossági igénye alapján?
Vevő – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül a Vevő által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna.
Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását, vagy a hibát az Üzemeltető költségére Vevő is kijavíthatja, illetve, mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat.
Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Vevő viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Vevő kellékszavatossági igényét?
Vevő (ha fogyasztónak minősül) köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni.
Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves (vállalkozás esetén 1 éves) elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?
Vevő az Üzemeltetővel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének (amennyiben a Vevő fogyasztónak minősül)?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Vevő igazolja, hogy a terméket, illetve, a szolgáltatást a webáruházat üzemeltető vállalkozás nyújtotta (például a vonatkozó számlával).
A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Vevő köteles bizonyítani, hogy a Vevő által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.
 

TERMÉKSZAVATOSSÁG

Milyen esetben élhet Vevő a termékszavatossági jogával?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Vevő – választása szerint – kellékszavatossági vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Vevőt termékszavatossági igénye alapján?
Termékszavatossági igényként Vevő kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?
A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek, vagy ha nem rendelkezik a gyártó/forgalmazó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Vevő termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét Vevő a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven (vállalkozás esetén 1 éven) belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?
Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Vevőnek kell bizonyítania.

A gyártó/forgalmazó milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?
A gyártó/forgalmazó kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:
- a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
- a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
- a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak/forgalmazónak a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Vevő ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve, kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval/forgalmazóval szemben érvényesítheti.
 

SZAVATOSSÁGI IGÉNNYEL KAPCSOLATOS ELJÁRÁS

-          A Vevő és az Üzemeltető közötti szerződésben a felek megállapodása a rendelet rendelkezéseitől a fogyasztó hátrányára nem térhet el.

-          A Vevő kötelessége a szerződés megkötésének bizonyítása.

-          A szavatossági kötelezettség teljesítésével kapcsolatos költségek az Üzemeltetőt terhelik (Ptk. 6:166. §).

-          Az Üzemeltető a Vevő nála bejelentett szavatossági vagy jótállási igényéről jegyzőkönyvet köteles felvenni.

-          A jegyzőkönyv másolatát haladéktalanul, igazolható módon a Vevő rendelkezésére kell bocsátani.

-       Ha az Üzemeltető a Vevő szavatossági vagy jótállási igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról (az igény elutasítása esetén az elutasítás indokáról és a békéltető testülethez fordulás lehetőségéről is) öt munkanapon belül, igazolható módon köteles értesíteni a fogyasztót.

-          Az Üzemeltető a jegyzőkönyvet az annak felvételétől számított három évig köteles megőrizni, és azt az ellenőrző hatóság kérésére bemutatni.

-          Az Üzemeltetőnek törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.
 

JÓTÁLLÁS

Üzemeltető vállalja, hogy Vevőinek a garanciális ügyeik intézése esetén segítséget nyújt.
Amennyiben a Vevő ezen igényével keresi meg Üzemeltetőt, úgy a garanciális termék Üzemeltető telephelyére való visszajuttatásának költsége a Vevőt terheli. A garanciális csere vagy javítás után a terméket üzletünkben lehet átvenni, melyről a Vevőt tájékoztatjuk. Amennyiben a Vevő üzletünkben az árut nem tudja átvenni, saját költségén kérhet kiszállítást.

Üzemeltető ugyanakkor fenntartja magának azt a jogot, hogy egyes esetekben a garanciális ügyintézést megtagadja, ez esetben azt a Vevő a gyártóval közvetlenül intézi.

Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló, módosított 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet rendelkezésének megfelelően a kötelező jótállás:
- 10-100.000 Ft között 1 év
- 100-250.000 Ft között 2 év
- 250.000 Ft felett 3 év
melynek kezdő időpontja a termék Vevő részére történő átadásának a napja.

A 9/2014. (IV. 29.) NGM rendelet 5. §-a alapján az Üzemeltetőnek törekednie kell arra, hogy a hibás termék kijavítását vagy kicserélését legfeljebb 15 napon belül elvégezze. Amennyiben ez meghaladja a 15 napot, úgy az Üzemeltető köteles a Vevőt legkésőbb a 15. napon tájékoztatni a javítás vagy csere várható időtartamáról.
A tájékoztatás történhet elektronikus úton, amennyiben a fogyasztó ehhez előzetesen hozzájárult.

Amennyiben a termék nem javítható, és amennyiben a Vevő nem rendelkezik eltérően, Üzemeltető köteles a terméket 8 napon belül kicserélni.

Amennyiben a termék nem javítható 30 napon belül, Üzemeltető köteles a terméket a 30 nap lejártát követő 8 napon belül kicserélni.

Amennyiben a termék cseréjére nincs lehetőség, Üzemeltető köteles a termék vételárát 8 napon belül visszatéríteni.

A Vevőnek jogában áll a terméket máshol megjavíttatni. A jótállásnak nem feltétele az eredeti gyári csomagolás megléte.

A jótállás tekintetében a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvényben, valamint, a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglalt mindenkor hatályos rendelkezései az irányadók.
 

PANASZÜGYINTÉZÉS MÓDJA

Esetleges panaszait személyesen, telefonon, írásban jelezheti az alábbi elérhetőségeken:

IvoDent Magyarország Kft.
1034 Budapest, Szőlő utca 8.
+36-1-299-0117
info@ivodent.hu

Panaszait az Üzemeltető az előterjesztést követően legkésőbb 48 órán belül (kivéve munkaszüneti napokon) megválaszolja, megjelölve a jogérvényesítés lehetősége esetén a jogérvényesítés lehetséges helyét, módjait, és az arra nyitva álló határidőket.

Tevékenységünkkel kapcsolatos panaszával a fogyasztóvédelmi hatóságokhoz, illetve, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület Békéltető Testületéhez is fordulhat. A fogyasztóvédelmi hatóság és a békéltető testületek elérhetőségeit az alábbi linkeken találja: http://www.kormanyhivatal.hu/hu https://fogyasztovedelem.kormany.hu/#/bekelteto_testuletek.

Bármely határon átnyúló fogyasztói jogvita esetén az eljárásra kizárólag a Fővárosi Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő békéltető testület illetékes.

Az IvoDent Magyarország Kft. és a Vevő között létrejövő valamennyi jogvita esetén a Felek kötelesek elsődlegesen a békés megállapodásra törekedni. Amennyiben ez nem vezetne eredményre, úgy a Felek a jogvita eldöntésére kikötik az Üzemeltető mindenkori székhelye szerint illetékes magyar bíróságok kizárólagos illetékességét. Amennyiben az adott bíróság illetékességének kikötése kizárt, úgy a Felek az IvoDent Magyarország Kft. székhelyéhez helyileg legközelebb eső magyar rendes bíróság illetékességét kötik ki.
 

ADATKEZELÉS

A megrendeléssel kezdődő eljárás során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 2011. évi CXII. törvény rendelkezései, valamint az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint, a 95/46/EK Rendelet hatályon kívül helyezéséről az irányadók.

Az Üzemeltető Adatvédelmi és adatkezelés szabályzata és nyilatkozata a honlapon, az alábbi linken érhető el: https://ivodent.hu/info/asz
 

JOGI NYILATKOZAT

Felek megegyezően rögzítik, hogy a www.ivodent.hu weboldalon szereplő valamennyi tartalom (termékleírások, képek, videók, letölthető dokumentumok) az IvoDent Magyarország Kft. szellemi termékei. Tilos a webhely tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül a webhely tartalmának egészét, vagy egyes részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, tárolni vagy terjeszteni.
 

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Az IvoDent Magyarország Kft. kizárja felelősségét vis maior esetekre.

Az IvoDent Kft. feltételezi a Vevő részéről az online vásárlás lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai sajátosságokra és hibalehetőségekre.

Az IvoDent Kft. semmilyen felelősséget nem vállal a weboldal használata során küldött vagy fogadott, nem tőle származó adatokért, az Internet hálózat hibás működéséért, a kommunikációs vonalakhoz kapcsolódó bármilyen eszköz meghibásodásáért, bármely szoftver- és programhibáért.

Megrendelésével Ön automatikusan elfogadottnak tekinti Általános Szerződési Feltételeket.

Ön tudatában van annak, hogy a szerződésben leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, amelyért anyagi felelősséggel tartozik.

Jelen ÁSZF 2020. január 2. napjától hatályos és visszavonásig érvényes.

Az IvoDent Magyarország Kft. bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a frissített ÁSZF verzió weboldalon történő publikálásával egy időben lép hatályba.

A jelen szerződésben foglaltakra és a Felek között létrejövő jogviszonyokra a magyar jog az irányadó. 

Budapest, 2020. január 2.