Árak, egyedi kedvezmények megjelenítéséhez, megrendeléshez kérjük, regisztráljon!
English
Regisztrált partnereink, belépés után online jelentkezhetnek a kurzusainkra.
Regisztráció
Hilal Kuday MESTERKURZUS
Megoldások élethű fehérített fogszínhez

A fehérített BL színek különböző okok miatt egyre népszerűbbé válnak. Ezt a trendet erősíti a digitális éra is.
Amikor fehérített színekkel dolgozunk, kihívást jelent, hogy természetes hatást hozzunk létre. Minél világosabb a restauráció, annál áttetszőbbnek fog hatni, és annál nehezebb lesz a természetes fogakkal összhangba hozni.

A hagyományos incizális anyagok a világos dentin árnyalatok esetében általában szürkének és sötétnek tűnnek a szájüregben. A természetes hatás elérése eltérő know-how-t igényel.

A siker érdekében módosítanunk kell rétegezési technikánkat. A fehérített árnyalatok nem úgy verik vissza a fényt, mint a természetes fogszínek, ezért ne alkalmazzuk ugyanazt az eljárást, mint a természetes fogak reprodukálásakor.

 

A workshop célja, hogy bemutassa, hogyan változtasson dentin és a zománc felépítési technikáján, hogy természetes megjelenésű pótlást készítsen fehérített színben.
Saját keveréket készítünk inciziális és effekt anyagokból, hogy világos, áttetsző és élethű restaurációkat érjünk el. A megfelelő kerámia, vázkialakítás és gyártási forma kiválasztása szintén óriási különbséget jelent a végeredmény szempontjából.

Ezen a workshopon az IPS e.max CAD MT mikrorétegezésének és az IPS Empress CAD Multival készített monolitikus restaurációk festésének határait feszegetjük.

A modellt és a vázat biztosítjuk.

 

 

Dátum: 2022.10.08 - 2022.10.09
Időpont: 09:00 - 17:00
Helyszín: ICDE Budapest, 1034 Budapest, Szőlő u. 8.
Részvételi díj:189 990 Ft
A résztvevők 20 % kedvezménnyel vásárolhatnak minden IvoclarVivadent termékből!
Jelentkezés: edu@ivodent.hu | +36 1 299-0117