Árak, egyedi kedvezmények megjelenítéséhez, megrendeléshez kérjük, regisztráljon!
English
Regisztrált partnereink, belépés után online jelentkezhetnek a kurzusainkra.
Regisztráció
IPS e.max Press & ZirCAD Prime + Ceram HV/LV reloaded
MT B1 HV/LV cutback korona és héj

IPS e.max Press prés héj és IPS e.max ZirCAD Prime zirkon korona egymás mellett, egy fiatal egy idős fogkarakter és a különbözőségükből adódó eltérő karakterizálási megközelítés. A világos MT (közepes fényáteresztésű) B1-es alapra fog egy magas és egy alacsony value-val rendelkező front héj elkészülni. Az új IPS e.max Ceram Selection effekt anyagok bemutatására ideális lehetőség. Az eltérő fogkarakter a forma és a felszíni textúra kialakításánál is más megközelítést igényel.

Az IPS Ivocolor univerzális színező családot is bemutatjuk, ami különböző alapanyagok (e.max, InLine, Style, CAD, Empress, ill. más gyártók kerámiái!...) esetén is egyszerű és látványos eredményt garantál a festési technikában. Végre egy glazúr, ami nem fecskendőben van hanem tégelyben, így nem tud beszáradni, "konyhakész" rögtön használható! Nem fedi el a makro és mikro textúrát, stabilan ott marad ahová teszed, mégis a várt fényt adja és mindezt hőmérséklettől függetlenül.

Mit hozz magaddal:

Eszközök, amire szükséged lesz: ecsetek, kerámia kidolgozók, ércsipesz, falvastagságmérő. Minden mást mi adunk a munkához! :)
Dátum: 2024.03.14
Időpont: 09:00 - 16:30
Helyszín: ICDE Budapest, 1037 Budapest, Bojtár u. 56.
Részvételi díj:69 990 Ft
Az ár magában foglalja a képzésen használt anyagok és modellek költségét, továbbá a kurzus ideje alatti ellátást. A résztvevől a kurzuson 20 % kedvezménnyel vásárolhatnak minden IvoclarVivagent anyagot!
Jelentkezés: edu@ivodent.hu | +36 1 299-0117