Árak, egyedi kedvezmények megjelenítéséhez, megrendeléshez kérjük, regisztráljon!
English
Regisztrált partnereink, belépés után online jelentkezhetnek a kurzusainkra.
Regisztráció
Digitális BPS/Ivotion fogsor A-Z mesterkurzus
Digitális BPS - Biofunkcionális Protetikai Rendszer MESTERKURZUS - tippek és trükkök a hatékony mindennapi munkához Mattheus Boxhoorn-tól és Rátonyi Józseftől.
Az egy napos kurzuson betekintést nyertek a digitális fogsor készítés elméleti és gyakorlati oldalába a BPS módszer szerint, PrograMill gépen megvalósítva Ivotion tömb használatával. A digitális technológia előnyeit és gyorsaságát kiaknázhatjátok már nagy értékű beruházás nélkül is! 3shape tervező környezetben digitális "fogfelállítás", individualizálás és karakterizálás marás után. Természetesen érintjük a sikeres munkához elengedhetetlen témaköröket, mint a lenyomatvétel, nyílhegy regisztráció, és az egyéni kanál kérdése. A rózsaszín és fehér esztétika kialakítását majd a marás után SR Nexco kompozittal történő karakterizálását is kipróbálhatjátok egy SR Phonares II front modell segítségével.

Mit hozz magaddal:

Amiket ne felejts el magaddal hozni: fogsor kidolgozók, polírozók, kedvenc kompozit megmunkáló eszközök. Minden mást mi biztosítunk az oktatóteremben.
Dátum: 2021.09.23
Időpont: 09:00 - 16:30
Helyszín: ICDE Budapest, 1034 Budapest, Szőlő u. 8.
Részvételi díj:89 990 Ft
20 % levásárolható a helyszínen BPS termékekre! Az ár magában foglalja a képzésen használt anyagok és modellek költségét, továbbá a kurzus ideje alatti ellátást. A résztvevők 20 % kedvezménnyel vásárolhatnak minden IvoclarVivadent termékből!
Jelentkezés: edu@ivodent.hu | +36 1 299-0117